sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Meistä

Kertailen tässä nyt vähän alkutaipalettamme puutarhamme kanssa, mutta piakkoin pääsen jo päivittämään tuoreitakin kuulumisia.

Blogiajatus lähti Miehen kanssa siitä kun pääsimme lumien sulettua möyrimään pihassa ja toteuttamaan viime kesän ja talven aikana syntyneitä ideoita. Meidät tuntien aina sattuu ja tapahtuu (varsinkin sattuu, ihan kirjaimellisesti), ja koska maailma tuntuu olevan täynnä täydellisiä puutarhoja, päätimme kertoa mitä tapahtuu kun kaksi valtavalla innokkuudella ja hyvin vähillä taidoilla varustettua tyyppiä perustaa puutarhan. Tähän mennessä allekirjoittanut on mm. onnistunut lyömään itseään lapiolla korvan taakse ja Mies ensin hakannut vasaralla peukaloonsa ja tunti sen jälkeen pudottanut hyllyn sen samaisen peukalon päälle. Jotain muutakin kyseiselle peukalolle tapahtui tässä välissä, mutta se meni minulta aivan ohi koska nauroin maha kippurassa ja vedet silmissä pihalla xD
Vasara ja nauloja, lisää katkenneita sormia... :D

Blogin nimi syntyi facebook-heitosta. Tiedättekö sen sarjan "An Idiot Abroad" eli Ääliö Ulkomaillla, joka ainakin jonkin aikaa sitten tuli vielä Teemalta? Ollaan varmaan Strömsölle yhtä kuin Karl Pilkington on Anthony Bourdainille...

Olemme molemmat asuneet lapsuutemme omakotitalossa, ja aikuisikämme ensimmäinen piha on nyt omissa käsissämme. Siksi varmaankin innokkuus kaikenlaiseen möyrimiseen ja nikkarointiin on niin suuri, mutta taidot melko ruosteessa ja muistot ajan kultaamia. Molemmilla on lisäksi vielä ei_niin_säntillinen työ, joten aina vaikka intoa riittäisi niin aikaa tai tarmoa ei. Mutta näillä mennään!

Note to self: Osta laastaria. Paljon.

1 kommentti:

  1. No ainakin minä tulen seuraamaan blogianne.. =) Jos ei muun syyn takia, mutta saanhan muutama naurua.... =) Tunnistan hyvin sen innon ja keväällä on suurempiu into kuin sitten myöhemmin... =) Oma ongelma on miullakin.... innostun aina istuttamaan niin hirveästi taimia ja kun pitäisi sitten kesällä löytää istutus paikka niille, niin saan kyllä otta kaiken luovuuden esille... =) t. Caroline (ehkä viellä joskus jaksan kirjautua, jotta ei aina tarttis kirjoittaa alle... )

    VastaaPoista