sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kukkahommia

Sain Siskolta muurinkellon talvella, ja jollain ihmeen keinolla se on säilynyt hengissä! Tai sitten se on vaan muumioitunut erittäin hyvin..

Talven alle unohtui sinkkinen kastelukannu, ja se oli muokkaantunut aika mielenkiintoiseksi. Näytin sille vähän vasaraa (sitä vääntynyttä), ja sainkin sen ainakin pysymään pystyssä. Laitoin sen täyteen multaa ja heitin muurinkellon perään, ja kasvimaasta löytyneistä kymmenistä nyrkinkokoisista kivistä tein kastelukannulle ”pesän”. Itse asiassa saatan vielä jossain vaiheessa tehdä hiekasta/mullasta/jostain keon, peittää sen sillä kangasjutulla, laittaa kivet päälle ja nostaa kastelukannun koko komeuden päälle. Eipä vaan tällä hetkellä jostain syystä kiinnosta pätkääkään minkäänlainen lapioiminen tai maan siirtäminen paikasta A paikkaan B.

Mutta tällainen siitä tuli! Valitan kehnoa kuvanlaatua, kamera unohtui muutaman sadan kilometrin päähän, eikä minulla vieläkään ole puhelimen tilalla Kameraa Jolla Voi Soittaa.


1 kommentti:

  1. Tää on tosi kivan näköine.. tuo kangas on tulevaisuuden rikkaruohon kitkemisen kannalta tosi kätevä... pääse vähemmällä työllä mutta hyvä näin nyt alkuun! =) OTat sen sitten kun intoa on päällä! =)T. Caroline

    VastaaPoista