keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Behold, it's a zucchini! (tähän perään kuuluisi sellainen maailmanvalloitusnauru)

Olen kaikkien aikojen paras puutarhuri, kaikkien mullanräpeltäjien Äiti, THE Viljelijä ja erittäin pollea! Ensimmäinen kesäkurpitsa on kypsymässä :))))))

My preciousssss............

Kyllä, tiedän itsekin että lievää puutarhahulluutta on havaittavissa, mutta olen niiiiiiin onnellinen että sieltä tulee jo jotain! Varsinkin kun kurkku voi edelleen vähän heikosti.

Mutta eihän se enää näytä ihan niin pahalta, eihän?  

Sitruuna- ja tavallinen timjami, aivan ihana tuoksu molemmissa!
Tuossa yläkuvassa on sekä sitruuna- että tavallinen timjami, jotka sain juhannuksena Ystävältä. Nyt haluan rakentaa etupihalle aamiaisterassin jonka toista reunaa kehystää leca-harkoista tehty, luonnonkivillä "vuorattu" muuri! Ja nuo tulevat sitten kasvamaan siihen muuriin. En malta odottaa että pääsen rakentamaan!!! Toistaiseksi niiden sijoituspaikka on takapihan terassia reunustavassa kukkapenkereessä. Siis siinä kohdassa jossa se maksaruoho ei suvaitse kasvaa..

Sain lisäksi sain samaiselta Ystävältä aivan upean värisiä liljoja, jotka vielä kolmen päivän päästäkin näyttäisivät olevan hengissä! Niiden sijoituspaikaksi tuli se samainen kukkapenkki johon olen dumpannut kaiken mitä kukaan ei ole tunnistanut. Ja ne tulppaanit. Ainakin sen pitäisi kukkia koko kesän, ja kuunliljat peittävät sitten kaiken mikä näyttää rumalta :) Kuunliljat tosiaan kasvattavat nuppuja, innolla odotan milloin ne kukkivat.


Ai niin, vaahtera is back. Vähän isompia nää meikäläisen rikkaruohot... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti