torstai 5. toukokuuta 2011

Same old, same old....



Eipä ole pihalla ehtinyt touhuta ei. Kaikki aika menee muurahaisten tappamiseen SISÄTILOISSA! Mur!

Ovat levittäytyneet kylppäriin, eteiseen ja keittiöön. Yksi oli menossa jo jääkaapille kun tuumasin että nyt menee liian pitkälle, ja laitoin kertaalleen jo imuroidut suolat takaisin lattialistojen kylkiin. Mul.. eiku murkuille ollaan tehty biletilat eli laiteltu muurahaisbaareja pitkin lattioita. Niillä on kekkerit pystyssä ja ovat kilauttaneet myös kavereille. Onkohan muurahaispyydysten tarkoitus vaan kerätä koko suku samaan paikkaan jotta iltojen ratoksi voi vaikka laskeskella niitä jos uni ei tule?

Myös suolan perimmäinen funktio on järjestää viihdykettä muurahaisille. Siellä ne iloisesti laskettelevat pitkin suoladyynejä ja ovat varmaan reppanat niin puhki ettei niitä siitä syystä näy aina välillä muutamaan tuntiin. Sitten tulee holiday-clubiin uusi matkustajaryhmä ja ilo on taas ylimmillään.

Sen verran olen ehtinyt pihalle kurkistaa että puut ja pensaat ovat hiirenkorvilla, ja nurmikosta työntyy jos jonkinlaista piippaa. Voikukat sentään tunnistan, ne kun ihan minun elämääni helpottaakseen tunkevat muurinkellolle ja vanhalle kastelukannulle tekemäni kivikasan väleistä. Olisko kannattanut laittaa se juurimatto sinne alle? Nyt jos nostan kivet pois niiltä sijoiltaan, paljastuu kumminkin muurahaisten esikaupunkialue, enkä juuri nyt taida haluta nähdä niitä enempää :/

Kylvetystä nurmikosta näyttää tulevan oikein vehreä. Siemenistä ainakin kolme on itänyt.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Katellaan kun on joskus aikaa josko nuo multasäkit saisi tyhjennettyä kasvilavoihin joissa kasvaa edelleen se yksi ruohosipuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti